Det har varit midsommarhelg

stång

Vad gjorde du på midsommar? Jag sov mest faktiskt. Det var inte planerat alls på det viset men, förutom god brunch, god middag, en promenad och en film på kvällen så sov jag större delen av det som kan kallas dag. Han jag firade midsommarafton med också. Det gjorde ingeting. Det var superskönt. Fler borde prova.

Dagen efter midsommar var vi ute på en liten hälsingeturné. Till en kompis, till stugan, till syrran, till Norrala. Hos min syster träffade jag för första gången hennes valp. Jag saknar ord för hur fin hon var. Men det ser ni ju själva. Och hur glad jag är.

sally

Stannade någon natt i Norrala. Det var mycket natur och vackert och sådär. Åkte till mormor en sväng innan jag åkte hem. Det var länge sedan så det gjorde mig också glad.

korrnaockåslizladamolnnorralaviolerdörrdörr

Jag vill att ni särskilt noterar det mycket långsmala korvmolnet på den här bilden. Aldrig sett ett liknande. Uppfattar att det hade att göra med att det var ett litet busväder i fjärran.

molnmoln