Hyresgästföreningen och Mynak

Förra veckan hade vi på S-riksdagsbänken i Gävleborg äntligen möjlighet att göra några besök tillsammans.

Vi träffade först Hyresgästföreningen. Extra kul för mig som förstås är medlem eftersom jag hyr min bostad. Vi pratade om alla de viktiga frågor som de driver. Att det finns ett bra boende till okej pris är förstås viktigt. Hur ska man annars kunna känna sig trygg och snabbt kunna flytta till studier eller nytt jobb när man vill det? För att samhället ska fungera måste det finnas bostäder. Vi är i ett underskott just nu. Under förra mandatperioden kom byggandet igång. Det måste fortsätta.

Därefter träffade vi den nya myndigheten i Gävle, Myndigheten för arbetsmiljökunskap. De ska sprida kunskap till alla de som ska ha en arbetsmiljö för anställda. Mycket viktigt område, då vi vet att arbetet påverkar oss mycket.

En väldigt bra tag. Tack till alla som gav av sin tid till oss.

53347574_10157184030148474_1397070256282796032_n