Lördag efter att ha varit med katter!

katt2 katt1

Jag har varit ett dygn hos en av mina systrar i Hälsingland. Och hela hennes stora familj. I den ingår ett gäng katter. Några av dem sov hos mig i natt.

Ett av barnen fyllde år i dag och hela kvällen igår bakade och i dag körde vi två kalas på raken! Heja oss! Heja femåringen!

Jag fick med mig två krukväxter hem som min syster tyckte luktade kattkiss. Jag försökte förklara att det var jasmin. För mig en av de godaste lukterna … Nåja. Fint hos mig nu.

Har i kväll både promenerat och varit på gymmet för att ha en chans att klara veckans träningsmål. Det kan gå!

Nu gör jag lite jobb av mejlkaraktär plus ska skriva protokollet från partiets distriktsstyrelse igår och min första krönika till en grej! Roligt. Klockan är ju bara 22. Har hanterat utmärkelser som ska delas ut till min IOGT-NTO-förening innan! Och ätit pizzarester jag också fick med hem.