En riktigt bra helg

Det är en bra känsla på måndagen när det känns som att det mesta på helgen var kalas. Bokstavligt.

Rullrånsfredagen står ut som kul. På lördagen var det bra promenad i solen och träning och häng med den jag gillar mest. På kvällen satt jag i mitt pysselrum för första gången på väldigt länge. Gjorde scrapbooking-sidor med foton och grejer som legat och väntat länge. Tittade på Netflix-program om städning samtidigt. Jag gillar verkligen när folk gör sig av med prylar som bara tynger dem. Jag åt apelsinkrokant också.

På söndagen fylldes det år hos mig. Så det var förmiddagsridning på Stall Islandica. Magisk tur i kylan, solen och rimfrosten. Löjligt vackert i skogen. Jag fick den finaste lilla hästen. Saga. Vi var en perfekt match. Känslan på totalen är svårslagen.

Vi var isbitar efteråt och ägnade eftermiddagen åt att tina upp under ett täcke. Sovandes. Inga klagomål på det.

På kvällen två vigslar med trevliga par och gäster och sedan landade jag hemma i ett kalas. Ett tiotal personer var vi som åt pizza och tårta in på sena natten.

Ska tänka på den här när jag har sämre helger.

saga