Det var en bra helg

söndagis2 söndagis

Den startade på fredagen med sushilunch med vän. På ett ställe där de gör sushin väldigt snygg! På kvällen sov jag en stund innan jag och A åkte till Sandviken och träffade vänner som vi åt med och sedan såg film! Se den! Både kul och viktig och bra musik!

På lördagen åt vi brunch på ett ställe där jag inte hade en aning om att man skulle hänga på låset men det skulle man och av en slump gjorde vi det. Sedan matlagning. Vänner kom på lördagkväll. En del stannade till sena natta i ett parti av Bondespelet. Denna klassiker för en bondunge. Frosten alltså.

Söndagen var lite sovmorgon och rejäl frukost. Sedan fixade jag med mina blomster. Det är det man ser på bilden. Yrvaken med ett palettblad.

Jag gav mig ut också. Det var ju finväder. Jag både gick och sprang. Naturen är det bästa vi har. I Sverige är den gratis också. Använd det.

naturen1 naturen2 naturen