Valrörelsen börjar få puls

micke

Helgen har varit full av dörrknackningar och stå i sossetält på stan och i dag valupptakt. Inte värsta peppen att se att just när vi ska ha det sista utomhus så kommer också regnet. Regnet vi saknade så mycket förut, så det är bara att hålla god min. Vaknade baknykter i morse och hörde regnet vräka ner. Inte många grader på termometern. Därför har jag en ylletröja på mig på scenen när jag ställer frågor till näringsminister Damberg. Han pratade om viktiga politiska områden som miljö, arbetsmarknad och välfärd. Och att S förstås är garanten för att inte ge SD inflytande i svensk politik.

Fortsatta satsningar på svensk välfärd och framtid, eller skattesänkningar som främst gynnar de rika.

Vi har ju stadsfest här i Gävle och om det kan man säga mycket. Jag har sett Linda Pira som jag gillar väldigt mycket. Jag har ett coverband som jag ogillar väldigt mycket, av princip. Jag psenderade hela gårdagskvällen och en del av natten i ett öltält. Det är utanför min comfort zone men jag gjorde det för att få umgås med folk jag gillar. Reslutat: Whiskeyröst i morse. Ärligt, vad är poängen med att umgås när man knappt kan höra vad man säger pga just tråkiga coverband?

Jag jobbar ändå på min folklighet.