Vem som helst!

festhleg

Det har varit en helg fylld med festligheter.

Mozartmusik och middag på konserthuset med mormor, moster och kusin i fredags. Mormors 85 årspresent var det. Gillar verkligen när musiken går rakt in i kroppen, inte bara genom öronen.

Julgröt med IOGT-NTO-föreningen och vigsel i går.

Länsmiddag på slottet i dag. Visste inte vad länsmiddag var, men har nu förstått att det hålls av landshövdingar nu och då och det bjuds in gäster som gör olika saker i länet. Vi var några politiker, skådespelare, konstnärer, människor som jobbar i civilsamhället, personer från företag och en rektor vars skola gjort bra resultat till exempel. Kände en del, men långtifrån alla.

Hade dräkten som ni ser! Försöker tänka att vem som helst kan spilla ut andras glas på mingel hos landshövdingen. Vem som helst! Det där med mingel alltså, det är väldigt få som är bekväma med det. Jag har blivit lite bättre, men det är en klen tröst. Tänker att jag har andra styrkor.

Sedan adventsfika hos vänner. Roligt att avrunda helgen med vänner och med knäck i magen. Knäck är det bästa med juletiden. I ätväg då.