Tisdag med väder

Absolut bäst i dag är alla som är djupt kränkta över att det kommit snö. Facebook är fullt av människor som visar snö, som om vi skulle ha bott i SAHARA och detta med snö är något unikt.

Däremot har jag förstått att det på vissa platser är strömavbrott och dålig väglag. Inget av det är roligt.

Tisdag alltså. Jag sitter på kontoret i Stockholm men ska snart ge mig ut i vädret för att gå till möte med polisens insynsråd. I kväll hem igen för att hålla i två möten med Socialdemokraterna i Gävle.

I går hade vi fullmäktige. Kunde ha blivit kort, men blev tyvärr ganska långt så jag missade en sittning hos landshövdingen med värdefull information. Jag hade en mycket kort interpellationsdebatt om föräldrar som lägger sig i undervisning och lärares avvägningar på ett sätt de inte borde. Ställde i övrigt frågor om e-petitioner och lokalanvändning.

Konstaterar också att fullmäktige inte riktigt klarar av en vuxen diskussion där ordet ”feminism” finns med.