Till riksdagsmejlen

Hej!

Se nu till att det inte går igenom några tokiga, olagliga och rättsvidriga förslag i riksdagen som strider mot vår grundlag!!

Ni har ju givetvis ingen rätt att stifta lagar i andra länder oavsett hur många som skulle tycka det här. Detta är ju en helt grundläggande rättslig princip som gäller i hela världen och som ALLA LÄNDER MÅSTE RESPEKTERA!! Så även Sverige givetvis! I så fall krävs ju ett mycket högt straffvärde enligt vår grundlag SAMT en bred internationell samsyn i frågan och inget av detta är uppfyllt eller ens går att uppfylla så de kan ju lägga ner detta direkt!! Få dem att fatta detta nu då tack!! Det finns ju ingen internationell samsyn i den här frågan över huvud taget – över 98 procent av alla länder är ju tvärtom helt emot sådana tokiga regler! Detta är ju helt lagligt nästan överallt. Till och med i Danmark. Det får aldrig antas!! Det går ju givetvis inte heller att stifta sådana här konstiga lagar med så knappa majoriteter. Det är helt orimligt och säger ju sig självt. STOPPA DET NU DIREKT!! Deras egna expertutredare i frågan är ju också helt emot detta liksom faktiskt ALLA JURISTER. Vad håller de på med? Vilka tror de att de är? Helt tokigt!

Man varken ska eller kan lagstifta om allt. Speciellt inte sådant här. Det borde de begripa. Vore ju värre än i DDR. Hellre nyval än detta. Sex är inte våld. Det är ju raka motsatsen. Det är ett påhitt från avundsjuka feminister. Nu får det vara slut med dumheter! Sätt stopp för detta direkt!! Vore olegitimt mot väljarna samt helt odemokratiskt. Att ens tänka tanken att få igenom en sådan här konstig och okonstitutionell lag med en rösts marginal är ju så dumt så det finns inte. Det strider som sagt även helt klart mot folkrätten och är därmed automatiskt helt ogiltigt! Tänk om andra länder skulle börja stifta lagar här. Detta skulle ju rubba hela vår internationella rättsordning! Vore ju hemskt!

Sveriges största och vettigaste dagstidning – DN och faktiskt även vänster-Aftonbladet – tycker precis som jag och alla andra normala människor.

Få dem att ta till sig detta och släng det här förslaget i papperskorgen nu direkt en gång för alla!! Det är faktiskt en riktigt, riktigt dålig idé precis som DN skriver!! Nackdelarna är ju mycket större än fördelarna. Det finns inte stöd för detta hos allmänheten heller. Det kan jag lova. Enligt

en undersökning som finns med nedan är ca hela 90% MOT och bara ca 10% för. Staten varken kan och ska inte lägga sig i allt! Enligt alla opinionsmätningar så skulle det efter valet ändå finnas en klar majoritet mot detta i riksdagen så det vore ju djupt dumt och odemokratiskt att ens tänka tanken på detta nu!! Dessutom lovade statsministern att inte göra några som helst förändringar på detta område före valet. Det sa statsminister Löfven bl a i p4 Karlavagnen 2014-08-31 – bara två veckor före valet. Det går säkert enkelt att kolla upp! Det går givetvis inte att lagstifta bort sexualdriften. Detta skulle bara orsaka mycket större problem som beskrivs nedan och regeringen kommer dessutom att åka ut  ur Rosenbad inom kort om de skulle gå fram med detta. Det är inte värt det!!!

ALLA VETTIGA MÄNNISKOR ÄR HELT EMOT DETTA AV FLERA HELT UPPENBARA SKÄL!! SE LÄNKARNA NEDAN!!

SVENSKA FOLKET VILL INTE HA DETTA!!

STOPPA DET DIREKT!!

http://www.dn.se/ledare/huvudledare/nej-till-kriminalisering-av-sexkop-utomlands/

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article19638476.ab

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article23017218.ab

http://nyheter24.se/debatt/779838-kriminalisering-av-sexkop-utomlands-ar-ett-lagvidrigt-forslag

 http://politiken.dk/indland/art5417430/Forbud-mod-sexk%C3%B8b-er-t%C3%A6t-p%C3%A5-at-blive-lagt-i-graven

 http://www.familjeliv.se/forum/thread/65655808-avskaffa-sexkopslagen