Julkoma and I like it

Knappt har julen början förrän den är över igen. Hos oss avrundas annandagen som en födelsedag eftersom min goa mamma fyller år. I dag jobbade hon och kom hem till paket och gäster och kul strax efter fyra. Sedan har vi firat en nybliven 56-åring på bästa sätt.

Jag är jätteglad för att människor runt mig valt ut fina julklappar just till mig, som de lagt tanke bakom och som passar mycket bra. Jag tycker också det är roligt att göra samma sak.

I morgon ska jag träffa mina syskonbarn och säga god jul till dem, med paket. Som jag mer eller mindre kämpande valt ut. Det ska bli roligt.

Annars är det mycket med djuren i Norrala. Jag har sovit som en ostkrok runt Monika en natt för att jag inte har hjärta att flytta henne när hon låg i min säng. Liz och jag promenerar och i dag lyckades jag plurra i ett dike jag trodde var bottenfruset …

De här djuren får inte fira jul inomhus, men fick fräscht hö på julafton. Riktiga finingar.

Jag har ätit knäck och choklad och insett att snart ska nyåret firas. Roligt ändå. Läst en del, inte lika mycket som jag hade tänkt pga roligare att prata med folk. Varit uppe länge på nätterna och sovit lite nu och då!

julko2julko