Tisdag och onsdag

Vad har jag gjort i Stockholm de här två dagarna?

Haft två utskottsmöten, ett vardera i justitie och miljö- och jordbruk. Varit på gruppmöte. Varit på ett insynsrådsmöte hos polisen och ett hos Kriminalvården. Mött en klass från Vasaskolan på besök i riksdagen. Suttit på tre timmars debatt om justitieområdets budget. Voterat. Seminarium med Hållbara städer. Hälsat välkommen till ett seminarium om våra gemensamma klimatutmaningar i Gävleborg arrangerat av Handelskammaren tillsammans med S och KD. tillsammans med alla andra kvinnliga riksdagsmän fotograferats till produktionen av Fröken Friman. Spenderat fyra timmar i gymmet. Skrivit ett mycket viktigt brev. Besökt en julfest en timme. Och så lite småsaker på det. Men ungefär så.

I morgon, om tio minuter, ska jag ha utskottsmöte, träffa en grupp från en kurs och votera som inplanerade punkter.