Brakhelgen

Den här helgen har varit proppad.

Fredag-lördag på Bommersvik. Partidistriktet ordnar ledarutbildning med Campus Bommersvik för AK-ordföranden och råd i länet och det här var steg ett. Så kul att träffa alla och så skönt att softa i SSU-huset på kvällen. Bakslaget på sena natten när jag tar fram telefonen och förstår vad som hänt i världen.

Från Gävle var vi Åsa, jag, Daniel och Carina. Senare anslöt Tommy. Jörgen är i Kina och representerar.

helg2

När vi var färdig på lördag eftermiddag åkte jag till Stockholm, hann med ett snabbt gympass innan jag mötte upp med vänner för att gå på Madonna-konserten. Jag är inget fan, men hon är ju en ikon. Stundtals lite långtråkigt, oftast bra.

helg3

Sov någon timme och tog morgontåget mot Söderhamn. Min mormor fyller 83 år i dag och det känns viktigt att fira födelsedagen.

Mitt i tog mamma och jag en paus och gick en sväng i skogen med Liz. Vem tog bilden på oss? Min moster som mötte upp för att göra just det.

helghelg4

När jag kom hem på eftermiddagen var jag tung i huvudet och istället för att träna som jag tänkt, som jag på soffan. Lyckades dock få ihop en middag lagom till Allt för Sverige som rullar nu. Hör att Cindy precis vaknat så hon ska strax få komma upp.

Snart måndag igen.