Oktobertisdag

Tisdag. Började dagens uppgifter med en träff med arbetarekommunens ombudsman och killen som jobbar lite med stöd till S-föreningarna året ut. Vi stämde av lite kommande och bollade tankar fram och tillbaka.

Tåg till Stockholm. Trodde jag kunde hitta en ny väg av mig själv till polishögkvarteret. Kunde jag inte. Fick söka stöd hos GPSen men kom givetvis i tid.

Klockan fyra mötte jag upp en vän. Vi kollade på utställningen om Camilla Thulins kläddesign på Kulturhuset. Härliga kläder. Jag är också väldigt förtjust i henne som person. Här är några av hennes tidiga skisser.

thulin

Sen käkade vi. Och planerade ett evenemang i höst. Jävlar vad skönt det är att planera ihop med någon som sprudlar av idéer, som vet vad man menar och som gör mina tankar bättre. Som har rutin. Som vill något.

Nu är det den där mejlen och ständiga planeringen igen.

Tipsades på Facebook om RFSUs senaste pod där bla Hanna Hellquist pratar om singelskap. En person pratar om relationers ”logistikhelvete”, särskilt om man bor ihop. Mm. Som jag hatat det när jag varit sambo. -När kommer du hem? -Vad ska vi äta? -När ska vi städa? -När ska vi träna? -Vi måste hälsa på min pappa! Allt på det temat. Som om man inte längre är en individ.