Kommentarsfält

kardborreband

Den är inte så tokig den här bilden. Delas på sociala medier de senaste dagarna.

I förrgår skrev Gefle Dagblad en artikel om att Migrationsverket önskar använda idrottshallar i Gävle för människor att bo i under en period. Inte helt oväntat med tanke på tidigare rapporter om tält och så vidare.

En sån här artikel som GD lägger på sin Facebook-sida har vi lärt oss kommer att generera en hel hoper av ogenomtänkta kommentarer. Enligt mitt sätt att se det. Både elaka och sådana man undrar varför man tar tid och energi att ens skriva.

Här är några utvalda från den här (fetmarkerar populära uttryck i meningslös argumentation):

Ni skall väl inte tro att dom kommer att acceptera att bo så, när dom vägrar att kliva ur bussen där dom skall bo. Nu går det för långt när barnen i skolan inte har nånstans att vara på gymnastiken då

Och barnen blir fetare och fetare… Trodde att de va ett betygskriterier på gymnastik i skolan. Men barnen kan ju flytta sina bänkar i klassrummet och ha gymnastik där. Idiotisk idé

Fega, ryggradslösa politiker som offrar våra duktiga ungdomar för att de inte vågar sätta stopp på detta. Och inte kan se till att våra ungdomar ska få sköta sitt idrottsintresse. De offrar även pensionärer och sjuka. Hur ska detta sluta???

nu går det för långt… Lär väl finnas andra ställen dom kan va på

Men ska vi utrota oss själva för det? Det lär ju finnas gränser och Nej vi kan inte rädda hela världen!

Vart ska ungdomarna har gympa då? Är så innerligt trött på detta😴😴😴

Det finns inga träningstider för ungdomar att få idag så hur skall det bli sen?

Ovanligt korkade ide. Kanske skall vi tömma våra äldreboende också, så att flyktingarna får plats. Hela flyktingkaoset börjar bli Kafka liknade. Jag tycker det får vara nog!!!!

Haha snart kommer dom ta över hela jävla sverige… då finns det varken skolor eller äldreboenden m.m kvar för att alla flyktingar ska få bostad så vi måste ju faktiskt tänka på dom, BARA FLYKTINGARARNA, det är ju dom som har det värre än alla andra, typ dom som bla SVÄLTER IHJÄL, FRYSER IHJÄL m.m… Ni är lika idiotiska själva som bara tänker på att hjälpa flyktingar men ingen annan, Äckliga männsikor!!!!!!!!!!!! Hjälp alla istället för en folkgrupp!!!!!!!!!!!!!

Godnatt på riktigt eller?

Fjanteri

Va????????

 Hur ska detta sluta!!! Va är Sverige på väg

Sjukt i huvud

Människor flyr från krig. På allvar är det största problemet för några var våra svenska tjocka barn nu ska utöva sin motion. Det säger rätt mycket om människors olika förutsättningar.

Lyckligtvis finns det några som tänker lite till och som biter ifrån, ställer kontrollfrågor osv. Jag gör det när jag har tid och energi. Inte för att det någonsin gett mig andra insikter än att de flesta som skriver den här typen av saker är helt ointresserade av att veta har saker faktiskt ligger till. Falsarier är omhuldade.

LÄSTIPS I FRÅGAN: Hur många rövhattar finns det egentligen?

Ibland tänker jag att det vore intressant om lokaltidningarna bjöd in de som frekvent skriver det jag uppfattar som ogenomtänkta saker så att de kunde få berätta vad de vill med sitt kommentarsfältsbeteende. Kanske få någon fråga om vilken värdegrund de har? Jag skulle läsa!