Partiledardebatt pågår

Jag promenerade som uppladdning och tog den här bilden. Den kanske kan stå som en ständig kommentar till den politik som SD står för.

bänk

Den förnekar sig dock aldrig. Just nu är oron för de tankar som flera av Allianspartierna står för större. Eftersom de närmar sig den syn som SD står för. Detta med tillfälliga uppehållstillstånd tillstånd där Moderaternas förslag är:

  • Tillfälliga uppehållstillstånd övergår i permanenta uppehållstillstånd om personen får en anställning med uppvisad inkomst.

Noterar för övrigt att de ändå inser att det tyvärr förekommer anställningar med ingen inkomst … anställningsavtal på typ noll procent. Men det är en annan fråga.

Vi fick tidigt i debatten höra från KD det gamla mantrat från Alliansen, att RUT är så viktigt för att kvinnor och invandrare ska få jobb. Glöm aldrig det, kvinnor och invandrare ska städa.

Säger det jag brukar, ”paneldebatter” med fler än tre inblandade är så otroligt sarjigt. Ingen får tala till punkt, inget talas i bott och allt snuttifieras.

En rent osympatisk form.