Bäst från insändarsidan 2014

insändarePapperstidningen som kommer till mig varje morgon är Arbetarbladet. Det ska rätt mycket till innan jag klipper ut saker ur den. Jag har liksom tappat gnistan för att ens saxa sånt jag själv är en del av. Det är nästan alltid toppklass på det såklart, men var skulle jag förvara allt?

Tre insändare från ”Torget” har förgyllt mitt kylskåp under året och kommer nog också göra det ett tag till.

”En glad prick” skriver rakt på om att inte dra ner andra i skiten. Jag gillar det. Hellre lösningar än problem. Sura inte!

Så den om vintern som jag tror jag delat tidigare. Fram med lite tåga! Jag förundras verkligen över gnället om vintern. Förutom det innehåller den också lite andra uppmaningar och sanningar värda att ta med sig.

Och så den nedersta. Ledsen fd butiksinnehavare som skriver en rätt obegriplig insändare med personlig kritik mot vår kommunalrådskandidat. Den dryper dessutom av fördomar om arbetarklassen. Som att vi alltid har billiga kläder exempelvis. Jag skrattade inte inombords. Jag skrattade högt. Och grät sedan lite inombords för att det kan bli så här. Jag hoppas insändarskribenten har nåt hon tycker om att jobba med i dag.