En positivitet

Jag är sällan väldigt klämkäckt entusiastiskt över saker. Det är lite dumt kanske. Men ni vet, det är därför ni inte har ”utmanat” mig på Facebook att uppdatera flödet med en massa positiviteter i stort och smått. Tack.

Men nu är det dags. Jag har varit några dagar med Elin och Ullie. Det hade jag längtat till och visste skulle bli kul. (En del av det har jag redan plitat ner.) Jjag hade ingen aning om vad vi de facto skulle använda tiden till. Nu vet jag!

Till exempel har jag inte skrivit om i torsdags när jag och Ullie främst skulle köpa en ny telefon till henne på ett otäckt köpcentrum men hamnade på VIP-kväll på Body Shop istället. Salta pinnar, sminkprat, sminkningar, trevligt umgänge och i dag gick jag (vi) åka dit och och hämta en korg med prylar som jag vann i lotteriet.

I dag har vi gjort aktivitet med en IOGT-NTO-förening som Ullie brukar hänga med. Som av en slump var det på Hallmyra där vi har ridit tidigare.

Och det slutade med ridtur. På min allra finaste hästfavorit Queenie. I skogen. Hade ju inga ridgrejer med men säkerhetsgrejer fanns att låna och jeans funkar ju vet jag sedan tidigare. Om man inte ska galoppera kanske … Fröjden att sitta på den där hästryggen med all kraft och all man.

que

que2que3

Innan vi åkte hem kikade vi på det tio dagar gamla fölet. Allt toppas med SMS från mamma som ställer ut Liz och det går jättebra! Hon kom hem full med rosetter.

Bilden med fölet har Elin Bäckström tagit.