Intensivt på sluttampen

Jag hade tre större saker som sådär tyngt mig lite för att jag vill att jag ska leverera okej för partiets del.

I torsdags var det direktsänd radiodebatt inför EU-valet i P4. Tre timmar från Rådhustorget i Gävle. I ett mycket hett tält. Här är jag och Vänsterpartiets Ulla Andersson och Bodil Ceballios från Miljöpartiet. Rejäla kvinnor.

torsdag

På kvällen var det diskussion i Näsviken om romers situation. Det stod samtal i inbjudan, men ändå kallade lokalritndingen det en loj debatt typ, eftersom vi var överens om så mycket. Tja, mycket av frågor kring mänskliga rättigheter och människorvärde är vi tämligen överensom. Utom med SD. Men de representarades av en kvinna som inte hade koll på deras politik så hon lät också ofta överens, utom när hon skulle försöka förklara varför det var bra att förbjuda tiggeri.

På fredagen var jag i Söderhamn och deltagt i en diskussion och familjeliv och integration.

I dag har jag knackat dörr på Brynäs och kampanjat i city och i parken med SSU:arna. Landade hemma lagom till klockan 22 och nu är det en sådan där perfekt balkongkväll.

nattkam