Trolljägarna och Marwa

Samtidigt som jag gör sista jobbet innan läggning så plejar jag Trolljägarna på TV3.

I samband med det vill jag uppmärksamma Marwa från Hudiksvall, en tjej jag känner genom partiet. Hon är tuff på väldigt många sätt. Hon har precis gjort en SVT-intervju om hur hon mobbats.

Vad händer? Självklart får hon en massa anonymt hat. Det skriver hon om här på sin blogg.

Här är ett urval av de kommentarer som hon fått och berättar om:

”Nästa gång du vaknar på morgonen, kommer jag skära upp Mohameds huvud och lägga det vid din säng. Sov gott muslim jävel”

”Och du tror på riktigt, att folket ska tycka synd om dig? Stackars människa. Väx upp för fan. Det finns värre problem att prata om än din fula uppväxt om mobbning. Väx upp och bete dig som en riktigt kvinna”.

”Vad sägs som att komma hem till mig. Finns gott om spott och till och med något du kan suga på din fula arabjävel.”

”Efter att ha läst din blogg kan jag bara säga det att ni feminister kommer inte komma så långt med tanke på att ni är manshatare och dom värsta politikerna som finns i dagens samhälle. Passa så att jag inte trycker upp något hårt på dig din äckliga fitta”

”Hahahaha ssu? du måste verkligen skämta med mig. Vad ska dom göra åt dig? Köpa uppehållstillstånd? Hahahahaha ni muslimer lever på soc kanske dags att åka hem igen. Ssu kommer ju inte sörja dig. Backa innan du ångrar dig jävla fitta

Det finns en del att göra vad gäller folkvett. Om det nu finns ett sånt begrepp som faktiskt betyder något.

Tänk att ha fått chansen till ett liv. Och så väljer personerna hat. Vilket slöseri.