Till riksdagsmejlen, kristen berättar ”sanningen”

Texten nedan har kommit mejlad i samband med att organisationen hen företräder delar ut biblar till oss i morgon, om vi vill. Notera alla spännande saker i den här texten och fundera över kristendomens villfarelser. I tider då borgarna vill att ungarna ska utöva kristendom i skolan, inte bara lära sig om den (vilket är mkt viktigt).

Vi ser skillnad på nationer där människor tror och beder till Jesus Världens Frälsare. Tex så kommer vi ihåg hur chockade ryssarna var när murarna runt USSR föll;

De var så lögnaktigt indoktrinerade med ateismen i olika former och hade fått en sådan vrångbild av vårt västerländska samhälle utanför murarna.

SYD KOREA är ett ex på ett land som, pga att en väldigt stor del av befolkn har fått en levande tro på Jesus, bön och Guds Ord, rest sig ur fattigdom till ett samhälle, som är både högteknologiskt och rättfärdigt med självständiga människor.

Till skillnad från NORD KOREA där människor är förbjudna att be till Vår Frälsare och även att läsa Bibeln.

Följden av dessa förbud har blivit ett krigiskt skräcksamhälle med svält och förtryck av enskilda.

Många MUSLIMSKA länder lever i fattigdom och misär pga att sanningen om att Jesus är Guds Son är förbjuden att tala om, och att vi alla ”otrogna” enl Koranen måste dödas i kommande Jihad. Få kvinnor har vad vi kallar frihet. Gud välsignar inte nationer med lögn läror.

KINA är ett ex på ett land, som håller på att resa sig ur fattigdom orsakad av Maos ideér. Det är närmare 100 miljoner som blivit kristna och trots diktatur ropar till Gud för sitt land.

SVERIGE var ett primitivt skräcksamhälle med människo- offer till Tor,Oden och Freja mfl, medan man haft skolväsende,läkare,jurister och mänskliga rättigheter bland hebreer före Jesu födelse.

Så kom budskapet om Jesu försoningsblod äntligen till SVERIGE genom Ansgar på 800-talet. Sedan blev det ändå inte friheten i Kristus pga att Påven inte tillät människor läsa Bibeln själva.

Påven regerade under medeltiden många människors liv med Gudstjänster på latin, tjänade pengar på avlater och utfäste Bannbullor= dödsdomar över avhoppare från katolska villfarelsen.

Allt detta är långt från Guds Ord och vägar och fortsätter tyvärr i en del länder.

Påvestolen ger sig inte, utan försöker fortfarande att styra världen.

Gustav Wasa och Axel Oxenstjärna hjälptes åt att bli av med detta förtryck och vi fick Gustav Wasas Bibel 1541 på svenska och många svenskar läste hela Bibeln själva och började förstå, vad som var rätt och fel och många lärde känna Jesus och upplevde många underbara mirakler, helande under och Guds ingripanden i sina liv. Efterhand som människor läste Bibelordet byggdes svenska samhället upp enl Guds principer, lagar och Jesu försoningsverk. Människor forskade i profetsior ang den”Yttersta Tiden”.

Man visste då att Gud skulle upprätta Israel. Många var helt övertygade om att Skökan var Katolska kyrkan, Antikrist= Vilddjuret och Falske Profeten = Islam?. Ja när vi tittar på Youtub tex så finns det många mer eller mindre seriösa Bibeltolkare och desto mera man själv sätter sig in i Bibelordet desto vaksammare blir man över vissa företeelser i tiden.

Visst förstår vi att SVERIGE fallit av från den sanna läran och därför har vårt samhälle blivit rått och ungdomar känner hopplöshet och undrar mer än någonsin vad livet går ut på. Detta är konsekvensen av Olof Palmes ateistiska ”Nya skola”. Nu kan vi med ”Facit i Hand” se att morgonbönen, Bibeln och Kristendomen avskaffades.

Göran Persson var till stor välsignelse för vårt land, eftersom han arrangerade Förintelsekonferens och material ang judeförföljelsen under andra världskriget. Premiärminister Ehud Barak blev även inbjuden till Sverige under hans initiativ. Därför blev vårt land välsignat ekonomiskt.”Den som välsignar Israel blir välsignad och den som förbannar Israel blir förbannad” står det i Bibeln.

På 50 och början av 60 talet var Sverige ett kristet land. Man hade arbete, helgade vilodagen, man stal inte från varandra. Ytterdörrarna var ofta olåsta i hemmen därför. Våldtäkter, våld eller mord var väldigt sällsynta. Det var självklart att man skulle följa Guds Bud så gott man kunde.

Låt oss ge tid till uppriktiga Bibelstudier denna Jul!