Även ”Stefan” fyller sin dag med mening

Kanske provocerad av andra vill han visa att han också minsann kan tycka till.

Stefan (IP: 94.234.186.41, 94.234.186.41) E-post: stephen@telia.se

Gillar du att få kuk i röven? Eller är det fittan som gäller alltid? Med tanke på hur jävla ful du är så måste ju fittan inte va allt för slapp. Du längtar nog efter att bli dubbelmackad.

Men det är ju lämpligt. Jag skulle precis sätta mig och göra i ordning dokument för att polisanmäla i morgon … kör den här på samma då.

5 tankar kring ”Även ”Stefan” fyller sin dag med mening

 1. PEJ

  Helt rätt – sätt dit sådana TOTAL-IDIOTER. Det är fan bedrövligt vad offentliga personer (särskilt kvinnor) får stå ut med – jag skäms, som man.

  1. Elin Inläggsförfattare

   Tack för stödet. Betänkt dock att var och en får skämmas för sig själv. /E

 2. Pingback: Ytterligare ett bevis på att det finns män som hatar kvinnor | Ann-Sofie Wågström´s Weblog

 3. PEJ

  jo, jag vet – men det är ju bedrövligt att det manliga släktet kan sjunka så lågt. Därför skäms man som man. Kommer ihåg ett manligt befäl i danska militären (militären som hade en väldigt rå jargong mot kvinnor 1985-1986) som sa: ”om ni lägger så jävla mycket tid på porr och kvinnoförnedring så har ni så jävla små k…. att ni inte ens hittar den i duschen…….” och det stämmer nu rätt bra – hur hårt det än låter. Det handlar om osäkerhet och jävligt taskigt självförtroende.

  1. Anders Nilsson

   Det är lite tröttsamt att bli sammanföst med en sådan skitstövel i n åt so du kallar det manliga släktet. Jag vill nog påstå att en stor majoritet av det manliga släktet tycker att stephen@telia.com bara representerar sig själv. I varje fall inte mig.

Kommentarer är stängda.