En perfekt ledig lördag

Att bunkra upp mer sommarläsning hos RIA känns som ett rån när jag går därifrån men den här blandade högen för 35 kronor. I kväll har jag fantiserat om hur jag strukturerar upp deras bokavdelning på ett roligt sätt. Sedan kom jag på att om jag ber att få göra det är det säkert inga problem. Lite boktips, sätta samman böcker på smart sätt, presentera dem inbjudande osv.

Fick SMS från syster som ville hälsa på. Kul! Frågade om jag ville med till IKEA. Mindre kul. Kändes bättre när vi kom fram och det visade sig vara svalt och skönt och inte mycket folk. Hjälpte henne packa in skrymmande i bilen.

Därefter åt vi på stan och pratade allvar på min balkong innan hon åkte hem mot kvällningen.

Det är så det blir när det är spontant. Så ovan att få ett SMS om en sån grej och så funkar det.

Annan kul grej, hämtade ut skrymmande post. Avsändaren var UNF och innehållet en kartong After Eight. Inget budskap. Bara present. Tack!