Hej Hannah med smileys

Det här har du skrivit i dag:

Kul att du inte godkände min tidigare kommentar. Typiskt en osäker politiker som inte kan hantera kritik från allmänheten. Det jag skrev om är verkligheten.

Precis som Reinfeldt som inte kan hantera att det är pga av alla invandrare i Sverige det blir som det blev i Husby. Gud vad synd de är om dem som fått flytta till världens bästa land. Jag har haft det tufft hela livet inte f*n har jag fått billigare vård eller någonsin gått på bidrag, kämpat och kämpat och tacken är höjd högkostnadskort avgift och gratis till illegala invandrare. vänta ni bara i valet 2014 kommer SD ta över. Vill lägga till att min pojkvän och hans vänner är uppväxta i vårberg och är invandrare, och även de kommer rösta på SD :)  Jag har fler utländska vänner än svenska men de accepterar alla Sverige och har blivit svenskar. Så jag är inte rasist men tycker att Sverige tar inte fler invandrare än vad det klarar av. Ni borde ta till er det om ni inte vill förlora valet till SD. När till och med invandrare röstar på SD vet man att det händer något :)

Vad din förra kommentar var har jag ingen aning om eftersom jag inte fått den. Sådant jag inte godkänner är sånt som handlar om att jag ser ut som en ko eller är helt jävla pantad i mitt lilla huvud, så såvida du inte hade författat något sådant har jag inte nekat någon kommentar som kommit fram till mig.

Du vet väl att SD är ett högerparti? Så såvida du inte vill ha ännu högre nivåer på högkostadsskyddet och ha någon slags socialt skyddsnät kvar bör du fundera på om du gillar ett parti som hakar på Moderaterna väldigt ofta i den typen av frågor.

Och också ett parti som hävdar att din kille och hans vänner per automatik har en kass kvinnosyn eftersom de är invandrare.

Vi har en demokrati, alla röstar som de vill. Jag tänker inte övertyga dig. Du vill rösta på ett parti som vill inskränka aborträtten för kvinnor. Som att bajsa på sig själv om man är tjej. Å andra sidan kanske du inte bryr dig, eftersom SD-kvinnors styrelseledamot själv har sagt att politik inte intresserar kvinnor.