Det var Ljusdal lite snabbt

Bland det värsta av alla problem som kan drabba mig (som inte är problem på riktigt) är att gå upp riktigt tidigt. Det är före klockan sex. I dag gick jag upp 5.20.

Tog tåget till Ljusdal. Var på plats åtta. Väntade på skjutsen. Ska kolla upp numret i mejl. Inser att jag åkt upp en vecka för tidigt. Hinner dock kliva på tåget tillbaka.

Klockan tio hade jag hunnit se ungefär hela Hälsingland. Två gånger. Vackrare finns inte så kanske var det inte så illa ändå.

Olikt mig att ha sån där dålig koll och just därför kul. Jag har förstått att Magda Graaf släpper en bok där hon ska berätta om sitt icke-perfekta liv. Som att hon får finnar och att hon en gång firade nyårsaftonen ensam. Då är det här det minsta jag kan berätta. Hon sade också att hon och syrran inte alls var lättklädda under sin ”sångkarriär”, utan hade polotröjor. Det kanske de hade, men inte på fotograferingar.

Hur som helst. Jag avskyr poloitröjor, känner som man stryps. Nu fick jag liksom oväntad tid att planera veckans kammardebatter. Om fotografering och filmning på olika sätt.