Söndag fm – rätt najs

Fredagen var sprängfylld av aktivitet. Företagsbesök, manifestera för kvinnors hälsa i tåg av barnvagnar med RFSU, sälja lotter på Coop Fjällbacken för Brynäs S-förening, träff med V och MP och så en stund på Konstcentrum på kvinnojuourens 8 mars-arrangemang.

Upp på lördag morgon för att bege mig till Transport avd. 11s årsmöte. Åkte dock till fel ställe först och kom med andan i halsen prick! Lite pinsamt, men jag var ändå inte den av gästerna som kom sist.

Därefter började den mycket, mycket efterlängtade helgledigheten. Jag gick igång hårt med det jag verkligen längtat efter, nämligen att få städa min lägenhet ordentligt. Lade tre timmar på det och det blev i princip glansigt överallt. Nöjdheten enorm! Krukväxterna som blev ompysslade också glada.

Så lite mello på det. Hade ingen favorit och är därför nöjd oavsett.

Nu är det söndag och jag har inlett dagen med att svara på mejl osv som måste göras innan måndagen. På det ska jag fortsätta vara ledig och kanske läsa lite. Jag ska också förbereda morgonens årsmöte med arbetarekommunen. Till exempel göra tackkort till de som lämnar uppdrag i styrelse och valberedningen och förebereda parentationen.