Som om det vore en parodi -stor humor

Fick span på en debattartikel på GDs nät. Skriven av två moderata riksdagsmän. De tog tillfället i akt att uppmärksamma fars dag. Är det verkligen de som undertecknat som skrivit? Är det inte i själva fallet så att någon med extremt rolig humor gjort en parodi på Moderaterna? Det är oklart, men inte otroligt.

Ni måste klicka och läsa själva för att förstå hur roligt det här är.

Männen kan nu äntligen få vara hemma med sina barn (fast det syns ju inte precis i statistiken …), dyslektikers hopp står till lärlingsutbildningar eftersom de nog är för dumma för annat, unga får nu massor av jobb pga sänkt arbetsgivaravgift (fast det har vi ju inte sett) och män rustar sina hus och kvinnorna får äntligen städhjälp.

Könsnormativiteten, blåögdheten. Väntar med spänning till mors dag där jag förväntar mig version två där kvinnor slipper städa (som annars är deras uppdrag) eftersom det kommer andra kvinnor och städar. Eller där kvinnor slipper läsa läxor med sina barn.

Alltså kvinnor som tar sig råd att köpa städhjälp. Eller där männen ”hjälper till” med det då, eftersom det är så det funkar i Moderaternas värld.

Det finns så mycket att säga om den där insändaren, men det märker ju alla och envar så jag behöver inte jiddra så mycket.

Om den nu inte är ett skämt förstås.