Glad och pepp och styrka

Nyligen bloggade jag om rollen och lite jobbigheter. Som nu inte är lika jobbigt längre med den insikten.

Mejl från en kvinna jag träffade första gången i går: Jag  tycker mycket om din blogg och apropå ett inlägg där dristar mig att skriva tre ord som beskriver det intryck jag får av dig: genuin, genomklok, föredömlig.  Med sådana som du och Ahmed (och flera med er också förstås) i partiet lutar det åt att S får min röst nästa gång.

Mejl från kvinna jag skickat pepp till: Tack för din pepp och uppmuntran. Det betyder så mycket då du onekligen är en kvinna jag djupt beundrar. En ära att du läser det jag skriver.

Eller det här jag fick för någon vecka sedan: Du var och föreläste om hur det går till och allt runtomkring riksdagsarbetet igår på XXX.
Jag vill bara ge dig positiv feedback för det tycker jag vi människor kan vara dåliga på ibland. Jag tycker att det var oerhört spännande att få lyssna på dig. Du hade ett härligt go och pratade på ett sätt man inte tappade intresse. Min bild av politiker ändrades till något mer positivt och det öppnade även upp mina ögon lite mer. Tänk vad bra att du sitter där och är så presentabel som du verkar vara och gör ett sådant bra jobb. Jag är imponerad av dig och den tid, energi och engagemang du ger av dig. Det var tråkigt att höra hur otrevliga mejl du kan få men jag hoppas att de inte kommer åt dig så mycket för även om jag inte känner dig så verkar du vara en jättebra människa med båda fötterna på jorden.