Nasrin biter ifrån (!?)

Hon har facebookuppdaterat med:

 ”Läste ett surt blogginlägg från en lokalpolitiker som är missnöjd med att jag nöjde mig med att dela med mig av min livshistoria på gårdagens föreläsningskväll, dit jag var inbjuden för att just dela med mig av min livshistoria. Något som också framgick av annonseringen. Uppenbarligen förväntades jag ha ett färdigt politiskt program att presentera. Tänk, och jag som trodde att det var hennes uppgift att ta fram sådant som varandes politiker?”

Men hur läste hon inlägget egentligen? Min blogg säger inget om att jag är lokalpolitiker, vilket jag inte är. Och i den grupp där jag sitter i riksdagen har vi tagit fram förslag vilket var länkade i inlägget. Missade hon?

De mest anmärkningsvärda sakerna är två. Främst att SD-kvinnorna inte ville säga någonting alls på sitt eget arrangemang om hur de ser på problemet. Modiga nog dock att kommentera mitt inlägg här med de 32 punkterna jag redan läst och hade trott vi skulle få prata om. Den andra naturligtvis att Nasrin brinner för ett område men inte är varken uppdaterad eller lösningsinriktad.