Nordfront berättar om nationalsocialism

Vad är Nordfront? En del av den svenska motståndsrörelsen, och som kallar sig typ nordiska krigare. Inte många har bra koll på Nordfront (både bra och dåligt). Inte jag heller, så jag tänkte dela lite.

Här är en artikel om hur man lever som nationalsocialist. Här är utdrag:

”Man bör åtminstone försöka undvika saker som teve, Hollywoodfilmer och till viss mån även modern populärmusik.”

”Undvik därför att bära s.k. märkeskläder och stoltsera med deras logotyper, detta anstår inte en nationalsocialistisk kämpe.”

”Man bör sträva efter att äta naturligt. Det borde vara självklart att man som nationalsocialist inte ska hjälpa judekapitalisterna att förgifta en! I grund och botten finns det heller inga hållbara ursäkter för att äta på främlingsägda pizzerior, på amerikanska hamburgerkedjor eller dricka drycker som CocaCola”

”Idag försöker många unga män ”bota” sin kroppsliga svaghet genom de metoder som judesystemet erbjuder. En sådan metod är den s.k. Bodybuildingen, med tillhörande subkultur, onaturliga kosttillskott och andra undermedel.”

”Man måste som aktivist förstå att det blir svårt att kombinera ett normalt ”borgerligt” liv med kampen. Det ena exkluderar i själva verket det andra. Man kan helt enkelt inte vara framgångsrik inom ett system som man bekämpar och tvärtom. Det bör tydliggöras: Man kan inte leva ett liv som en integrerad del av detta samhälle och samtidigt verka effektivt som nationalsocialistisk kämpe. Karriär utanför kampen är därför otänkbart och om individen hänger fast vid vanföreställningen om att det ändå är möjligt är det bara ett bevis för en splittrad personlighet som inte kan bestämma sig för vilket ben han skall stå på.”

Artikeln har en lysande kommentar och den delar: ”Men ärligt talat, hur många svenska nazister är ens i närheten av att leva upp till den här idealbilden som målas upp ovan? Jag har ändå träffat en hel del nazister, och de flesta jag har träffat lever snarare efter det dräggiga gamla bonehead-idealet. Sitta hemma och få socialbidrag under veckorna, och supa skallen av sig på helgerna. Inte så himla ädelt och renrasigt. Och även om vissa har jobb så är det få som orkar bry sig om de här levnadsreglerna.”

4 tankar kring ”Nordfront berättar om nationalsocialism

    1. Elin Inläggsförfattare

      Känner? Känner till? ett antal i den senare kategorin

  1. Joel

    Du har nu tagit en liten liten del av man bör leva om man är nationalsocialist. Den populära musiken bryter ner det sunda sättet att se på saker. Att kvinnor eller små tjejer måste sminka upp sig och klä sig lätt för att ses som vackra är fel. Även det att kvinnor ska man bara ligga med och nedvärdera.
    Att inte titta på Hollywoodfilmer som lär våra unga att supa och ligga runt är det enda roliga i livet och speciellt i sin ungdom. Att skapa en familj med någon man håller kär och får uppleva den lyckan att få barn.
    Att inte äta skräpmat säger sig självt att man bör undvika för att ett friskt folk är ett starkt folk.
    Kosttillskott och bodybuilding är inte naturligt för kroppen och bör därför inte användas.
    Och man kan inte satsa på en karriär samtidigt som man är en politisk kämpe. För det första så är vårt folk viktigare än pengar, därför har många framgångsrika lagt ner sina företag för att giva allt för vår politiska kamp. Sen så kämpar fack, media och företag emot någon nationalsocialist som skulle försöka få en hög position inom ett stort företag eller statligt bolag. Det vet ni lika gott som vi.

    Jag tycker det är dumt att du tar den enda negativa kommentaren dom ska verka till din fördel. Som sagt så är dessa människor inga nationalsocialister då dom kallar sig för nazister och inte för någon form av politisk kamp eller lever vår sunda livsstil.

    Sedan vill jag att du Elin tar och läser på om ditt partis förflutna. Du vet kanske inte att socialdemokraterna skickade folk till Tyskland för att lära sig av nationalsocialisterna och sedan använda dessa idéer hemma i Sverige. Betald semester, sjuklön, barnbidrag, starka djurrättighetet, naturreservat, lunchrum, att ha första maj som röd dag. Allt detta kommer från nationalsocialismen. Du kan välja att blunda och förneka eller lära dig något.

    1. Elin Inläggsförfattare

      Åh, en man som vill upplysa.
      Du kritiserar mitt urval av texter. Varför? Det är ju inte mina texter. Det är så där det stod. Inget hittepå. Jag förstår att du känner att du behöver försvara och förklara, för de ter sig sannerligen konservativa och världsfrånvända. Själv har jag sett många filmer med människor som använder knark. Alkohol också. Har för den sakens skull aldrig brukat det.
      Just det där skapa en familj och känna lyckan i att få barn. Du vet att många inte är ett dugg intresserade av det va? Kärnfamiljer och hela konkargongen är kul för några. För andra är ter det sig som en boja, så det är fint att få välja sånt själv. Modernt.
      Det är mycket som inte är naturligt för kroppen. Operationer, ögonlaserbehandling, proteser, mediciner, färdas i bil. Borde vi avstå också det?
      Uttrycket ”vårt folk”. Förväntas jag och andra sympatisera mer med vissa än andra pga var de är födda eller vilka deras förfäder är. Jag tycker att vi ska stapla reform på reform på varandra för att göra saker bättre. För alla. Otidsenligt att göra skillnad på folk och folk.

Kommentarer är stängda.