Det var Pride för mig i går

Jag var på på Priden i Tantolunden för att stå lite i Socialdemokraternas tält. Det var kul! Bjöd på popcorn och pratade. Sedan hängde jag med Ellinor och Erik.

Och med Andrea.

Ellinor och jag svängde förbi IOGT-NTOs tält där vi fick lämna tips på varför nykter PRide är en god idé och så tog de den här bilden på oss som jag fotat av vilket ger den lustiga färgåtergivningen. Vårt tips: För att nyktra pussar smakar bättre.

I LOs tält gjorde jag en sån temporär tatuering och ställde mig sedan lite tufft hos Moderaterna som verkligen inte är de största förespråkarna för schysta villkor.

Skulle säga att den här schlagerkvällen var gravt överskattad. Kunde ha varit så mycket poppigare. Trist när artister ska spela nya låtar som ingen hört tidigare. Kanske de kan göra någon annan gång. Och väntan på Loreen var nästan patetisk. Kom till mitt rum halv två. Glansig i ansiktet och rätt nöjd.

Och så ett tips inför paraden på lördag.