Fascination

För mig gäller vetenskapen högst. Tror jag upprörde någon på Facebook när jag inte ifrågasatte elallergi, utan mer fenomenet att de allergiska inte i blindtester kunnat avgöra när el är närvarande. Jag har svårt att första sånt som inte kan bevisas.

Jag har också svårt för abstrakta saker generellt. Därför blir jag provocerad/fascinerad när jag i City läser om Familjen Lalér som tidigare åt dålig mat men som Lisa säger -När jag började med yoga förändrades alls.

Jag har också sysslat med yoga. Power yoga. Min balans och smidighet blev ännu bättre. Allt förändrades sannerligen inte.

Inte som hos Lalérs som nu äter ayurvedisk,vegetarisk och ekologisk mat. Det i mitten väljer jag alltid, för att det är bra för miljön och färre djur behöver dö (jag vill inte äta mn vänner, precis som Di Leva) och det senare väljer jag om det finns. För att minska utarming av jordar och spridning av gift och så vidare.

Men ayurvediskt. Lisa säger:

-Jag är både eld och luft, och ska inte äta kryddigt, starka röda färger eller kall mat, som sallader.

Sånt där skrattar jag ihjäl mig åt. Jord, eld, luft och vatten. Det var länge sedan man gick vidare och inte trodde att vi är uppbyggda av det… 

Religion och Ayurveda är för människor som har för mycket tid. Det är synd om dom.