Vad gör man en tisdag på ledigheten?

Inte mycket. Det kan vara själva poängen. Jag har ju uppdaterat min blogg som ni kan se. Gissat att ni längtat ihjäl er. Jag har renskrivit lite anteckningar från möten som passerat. Jag har skrivit in datum för hösten i kalendern, och kontrollerat så att allt jag nu kan veta finns med. Jag har bokat någon vigsel. Jag har inte ätit mer än ett par riskakor vilket är frihet i sig. Skrivit till några vänner. I bakgrunden plejar jag Den bästa sommaren och barnmorskorna från London. Jag har omvärldsbevakat lite (kollat sociala medier) och tänk på livet. En vän var på sjukhus i natt pga en liten olycka. Hade kunnat gå jätteilla men gick bra. Sådant får en att fundera. Det är inte mer än så. Det här att det regnar skiter jag i. Är ändå glad att bönderna verkar få bra skörd. Det är hela grunden. Måste kanske gå och träna men då måste jag också äta något först. Livet.