Söndag. Det är kväll.

Efter avslutad tjugofyratimmars ordförandeträff på Arlanda åkte jag hemåt för att träffa min arbetarekommunstyrelse och ha första mötet efter sommaren.
Det är mycket på gång i höst. Utbildningar för föreningsordföranden , träff för nämndemän och intresserade med Susanne Eberstein från justitieutskottet, viktig valberedningsutbildning, val av ny valberedning till arbetarekommunen (nomineringsanmodan på väg ut), val av ombud till kongressen, motioner till partikongressen ska in senast 20 oktober till arbetarekommunen, medlemsmöten i september och november, temamöte om arbetsmarknaden i oktober. Snart dags för föreningsordförandeträff ihop som blir en workshop om medlemsutveckling ihop med AK-styrelsen, en massa höstkampanjande och med start 1 september kommer vi köra Politiksnack på Brunnsgatan 56 varje torsdag klockan 17-19. Torsdagarna är lite fika ihop, träffa andra socialdemokrater, möjlighet att träffa företrädare eller få ny kunskap. Lite blandade träffar men tid och plats är stabilt.
Vår rätt nyvalda distriktsordförande Åsa Lindestam var också med hela mötet, tack för det.
Efter avslutat möte fortsatte vi att infria löftet om att alla medlemmar ska få minst ett samtal under året. Alltså avrundade jag kvällen på expen med att prata med partivänner jag aldrig träffat och några jag träffar ofta.
Gick hem och från soffan har jag nu uppdaterat några dokument utifrån synpunkter på mötet. Klar lagom till Agenda började. 

Vanlig helg för politiskt aktiv.
Så jävla kul!

Nyss ringde en syster för att prata lite medan hon hade ett ärende i mörkret. Fint. Fint med systrar.