Inferno i kommentarsfälten

Socialdemokraterna annonserar ut tjänster. Diverse olika och gör det bland annat med en länk på sin hemsida. Den länken läggs givetvis på Facebook.

Kommentarerna där är som ett nöjesfält kan man säga. Någon som skriver att den sökt tjänsterna men inte fått något svar ännu (okej?), flera som undrar vad det är för tjänster (klicka på länken kanske?), borgare som ändå vill ge av sin tid genom att skriva Nej tack, men gärna för moderaterna!”.

Någon som skriver:Bara en stilla undran – tänker Socialdemokraterna bekämpa arbetslösheten genom att anställa arbetslösa i sina olika kanslier? Jaja – det är ju också ett sätt att använda partibidraget.” Vad tror du annars att partistöd är till för? Fika upp? Driva verksamheten så klart.

Många som skriver att de tycker att de skulle passa med att ”jobba i regeringen” med lustiga kommentarer om att de kan svetsa. Meningen att vara roligt kanske, men när det i samma tråd kommer samma skämt flera gånger? Alla som jobbar med Socialdemokraterna på något sätt, sitter inte precis i regeringen. Ministerposter tillsätts sällan via annons.

En hoper av de SD-anhängande språkmisshandlarna: Nu är DET VÄL SNART TID ATT STÄNGA GRÄNSEN. Men ni vågar inte se problemet som snart hela sverige ser. Inte konsigt att sd går framåt…”

Allmänna spontankommentarer angående förd politik, alltid välgrundade och välargumenterade: Ni kör samma som i valet. Ingen tydlighet och oförberedda.” ”Med alla dessa lögner och svek i valdebatten och efterkommande pajkastning av s, inkompetent skock får utan stöd eller utbildning för att bilda en regering !!

Jag följer inga andra partier på Facebook men jag gissar att de får leva med ungefär samma. Vad ens tid ska användas till bestämmer man själv. Jag använder min natt till att kika på andras kommentarer och lite håna dom. Andra lägger tid på att skriva dom.

Konstaterar bara att jag som allmänt politiskt intresserad skulle finna obefintligt nöje i att kommentar på en länk där Moderaterna söker folk. Något riktigt finurligt som ”Tror ni jag vill jobba hor er ELLER!!!!!” Konstruktivt och vettigt …