Hösthelgen som gick

Måndagarna kör över mig som en traktor. Så på kvällningen framför Aktuellt, nöjd över att jag till och med orkade handla efter jobbet, ska jag sammanfatta helgen.

I fredags efter jobbet skulle jag sova lite mysigt en stund tänkte jag. Det gjorde mig trött, seg och konstig så det var en usel idé.

Det blev roligare när jag mötte upp en vän och vi åt middag tillsammans innan vi tittade på Sabatons konsertfilm på bio. Det var väldigt bra såklart. Musiken och alla tuffa eldsprut.

Åkte hem till Norrala över lördagen och bollade runt på ungar. Jag och Liz tog förstås en promenad.

Kom hem rätt sent men var uppe ett tag med lite pyssel. Upp i söndagsottan (ja, jag överdriver lite) för att gå på studiekonferens med partiet/ABF. När morgonförbannelsen gått över var det okej.

Sedan hem och prokastinera studierna och vänta på helgens ände!

Jag fick en fråga i går vad jag saknade med riksdagen. Jag svarade helt ärligt ingenting. Det här är lite komplicerat fast ändå enkelt. De tolv åren jag lade där var spännande, intressanta, meningsfulla och roliga. Under tiden orkade jag nog inte riktigt ta in hur jobbigt somliga saker också var. I veckan ska jag ner på ett besök. För 1,5 år sedan var jag ner några timmar och satt i fiket en stund och hejade på gamla vänner. Nu blir det ungefär lika. Det ledde till att jag i natt drömde sådana här mardrömmar som är riksdagsrelaterade. Den här gången gick det ut på att jag hade glömt en debatt och skulle ta den på volley. Det hände aldrig någonsin. Men nu får det mig att vakna med hjärtklappning.

I söndags orkade jag ändå se mer än en timme av partiledardebatten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code