Den där fredagen som gick

Dagen inleddes med en träff med Svensk Näringsliv, handelskammaren och Företagarna. Vi träffar dem regelbundet och pratar om allehanda. i går talade vi mycket om infrastrukturfrågor. Där är vi rätt överens. Vi pratade också om löner. Där är vi inte överens.

Stämde av mitt kvällsrecept med Lotta som är regionchef på SN och hon okejade det. Skönt. Men jag fick freestyla lite eftersom butiken inte hade grönkål (som jag heller inte visste hur det såg ut). Fick ändå ihop en mycket god pastarätt. Bestämde då att aldrig mer ha dåligt självförtroende gällande matlagning. Okej, det är inte kul, men jag är INTE dålig på det.

På eftermiddagen träffade jag en medlem i arbetarekommunen som jag tidigare inte haft särskilt mycket kontakt med, men hen ville stämma av saker och det blev ett mycket bra samtal. Önskade (på förekommen anledning) att fler gjorde på det sättet.

Satt med mejl och grejs en bra bit in på kvällen.

Den här fenomenala maten var färdig lagom till På spåret. Jag kunde ”melanin” men i vanlig ordning inte så mycket annat.