Femfesten med Min stora sorg

festoMed några av alla jag känner som passade på att ha separatistiskt umgänge. Så många vackra (och då menar jag det som räknas, insidan) på det här stället i kväll. Extra stort tack till det gäng kvinnor som ordnat den här festen! Här väntar vi på att få hämta våra hamburgare!festos

Ellinor hade lovat att vi skulle rätta alla inlämnade quiz. Det gjorde vi med glädje. Det var rätt svåra frågor om kvinnokamp och låttexter och annat viktigt.

Jag hann inte kolla på alla uppträdanden och missade också lite eftersom vi drog efter det jag skulle säga var huvudnumret, nämligen Min stora sorg. Artist ursprungligen från Gävle. Så klockren! Fabulous show! Se ni som har möjlighet.

Satt och skissade lite på temat alldeles nyss i natten. Köpte lite nya pennor igår som jag gärna ville testa.

sorg