Riksdagsarbetet är on fire

lr

Det kanske inte finns mer än en övergångsregering, men det finns en helt riktig riksdag. Och för oss rullar verksamheten på.

Den senaste tiden har jag träffat Unionens distriktsstyrelse och talat om arbetsmiljöfrågor och besökt IKEA. Väldigt spännande att höra om deras hållbarhetsarbete. Jag har träffat en klass på Borgarskolan i Gävle och pratat demokrati och jag har suttit med programrådet för kriminologiprogrammet på Högskolan i Gävle för att diskutera förbättringar. Polisen har haft insynsrådsmöte, utskottsmöten rullar på och alldeles precis nyss träffade jag Lärarnas Riksförbunds andre vice ordförande Sara Svanlund. Efteråt var jag glad åt min broschyr som synes på bilden.

Vad som tagit mycket av min tid den senaste veckan är annars att tillsammans med representanter för S, L, MP och C i Gävle föra resonemang för att hitta ett gemensamt styre i Gävle. I söndags gick pressmeddelande ut om att samtalen pågår och det gör de fortfarande. I god anda och med ambitionen att göras bra och grundligt. Politik är verkligen sprakande intressant.