En riktigt bra helg

Jag inser att det är väldigt länge sedan som jag hade en för mig helt vanlig, stillsam söndagskväll. Så där vardagsaktigt med uppladdning för veckan. Skönt! Dessutom efter en bra helg.

Det blir ingen vanlig vecka som kommer förstås, med riksdagens upprop, omröstningar och öppnande. Det får jag skriva om i särskild ordning.

Jag har nästan inte skyndat mig något den här helgen. Annars gör jag allt snabbt och tidspressat, det är min standard. Men helgen krävde inte det. I fredags åkte jag och Andreas till Arlanda och sov på hotell. Han åkte på en längre resa tiiiiidigt på lördag morgon. Jag sov mer, åt frukost i lugn och ro och körde till Gävle. Chillade med vän på stan och handlade lite som jag villhövde. Fick hjälp av en vän med att fästa lösögonfransar inför festen på kvällen.

Kom hem från nattens fest. Var uppe ett tag och läste och lyssnade på saker.

I dag fick jag sova tills jag vaknade. Åt frukost i lugn och ro. Läste papperstidningen. Funderade på det här med personer som är medium.

En sväng till stadshuset och vigslar.

Läsa på balkongen.

Sedan en promenad i hösten. Kollade på målningarna på väggen i Kvarnparken.

söndag1 söndag2

Nu kollar jag Allt för Sverige, detta förtjusande program.