40

Det hände. Glädjande är att alla spänningar som fanns innan släppte efter att födelsedagen var passerad.

Här är jag på födelsedagen med Monika. Katten med den milda blicken. Kan känna precis hur hon luktar när man trycker näsan mot pälsen även om hon inte är här.

grattis3

 

Jag hade kanske världens bästa 40-årsdag. Det kan också bero på att jag har förmånen att känna världens bästa personer och världens bästa djur.

Kvällen innan, efter en dörrknackning i Valbo, åkte jag till Norrala. Somnade utpumpad ganska tidigt men vaknade vid midnatt när mamma ivrigt väckte mig och visade på mobilen att klockan var 00.00 och alltså min födelsedag.

På morgonen vaknade jag av telefonsamtal och en inrusande familj samtidigt. Tog vara på det fantastiska vädret med både löprunda och en lång hundpromenad. Norrala är verkligen finast på jorden.

Mormor, moster och syster anlände. Mamma hade ordnat så fint med min favoriträtt, pannkaksbuffé! Det är fina grejer det.

Prat och häng och kul.

När tåget rullade in i Gävle möttes jag av killen jag gillar. Med blomster. Vi åt mat och var sedan på ett av mina favoritställen i naturen i mörkret. Stjärnklart. Nästan löjligt bra.

grattis2

Finare dag går inte att ha.

GD uppmärksammade mig också. Klädde mig avslappnat för bilden. Skönt för Steffe att han fick vara med i mitt födelsedagsreportage.

grattis1