Mötesordförande och skit

blanka

I helgen var jag inbjuden mötesordförande till IOGT-NTO Södermanland. Det är en ära att få frågan om att sitta mötesordförande och när jag kan säger jag ja då det är roligt att träffa folk och se hur man jobbar här och där. I dag talade jag med en representant för Svenska Afghanistankommittén vars möte är i slutet av maj på samma tema.

Jag passade då på att också träffa Ullie och hästarna. Bilden är från i dag så jag och Ullie på förmiddagen skottade skit i en av hästhagarna och hennes Blanka gärna ville säga hej och kolla om det kanske fanns i alla fall lite gottis i min ficka. Det gjorde det inte.

En reaktion på “Mötesordförande och skit

  1. Vivi-Anne Sundqvist

    Du har ett omväxlande liv. Elin. Väl unt med möten och skit. Härligt!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *