Helgen som var

Det var en riktigt rolig helg. Riksdagen hade sitt sista på fredagen och sedan stannade jag kvar. Jag och en vän tittade på riksdagshuset, åt grekiskt och såg All inclusive på bio. Se den! Skrattade mycket. Skratta ska vara välgörande. Därefter hamnade vi hos en kompis som hade fest. Alla hade roliga julkläder utom vi, så vi stod ut en aning. Väldigt roligt. Många godingar på plats.

Dagen efter var det premiär för mig på Vasamuseet. Lärde mig mycket. Tog så klart del av guidningen. Guidning är bäst. Antar att det inte är någon idé att föreslå att de ska måla skeppet i originalfärgerna för extra maffighet …

På kvällen tid att läsa. Jag läste ut Fattigfällan. En bok som förtjänar ett eget inlägg.

På söndagen hade jag julmys med en kompis, till vilket jag bakade både kola- och saffranssnittar. Gott! Sedan årets sista styrelsemöte med arbetarekommunen, där vi gick ut och åt efteråt. Riktigt riktigt kul att umgås ordentligt med kamraterna.

Bra helg helt enkelt!