Att kommentera politik

annalena

Att kommentera politik är förstås ingen exakt vetenskap, med vetskapen om att allt kan hända. Trots det får politiska kommentatorer av olika sak ibland en aura kring sig av att sitta på någon slags sanning.

Texten vars rubrik jag skärmdumpade här ovan från Aftonbladet. Man kan säga att skribentens förbehåll, att förutsättningarna förändrades, slog in. KInberg Batra har just aviserat sin avgång. Så de misslyckades inte alls.

För den som är intresserad av politik är ju grejen att bli kommentator. Inget ansvarsutkrävande när man har fel!

I sak är det där förstår en grej för Moderaterna själva. Vi är dock många som tänker att det inte var partiledarens fel, utan partiets välvilliga (och därmed obegripliga) inställning till SD som gjorde att de dalat i opinionen.

I går skrev jag att jag hoppades att Anna var med vänner. Nu hoppas jag att hennes känsla av friheten att gå vidare är större än något annat! Att hon firar med en budapestbakelse.

2 reaktion på “Att kommentera politik

    1. Elin Inläggsförfattare

      Utgår från det. Men du vet, de har bara språk som sitt arbetsredskap.

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *