Näst sista dagen på kongressen

Den här kongressen har självklart präglats av den känsla, den seriositet som läget i landet kräver. Det har i sig gjort alla ännu mer taggade i den här demokratifabriken som det faktiskt är.

Alla ombud som satt till strax innan klockan 0100 i natt för att prata om hur landets näringar ska utvecklas. Det är fantastiskt. Det är den bästa motvikten som finns till en samhällsröra.

För att visa att värme och skoj ändå finns illustrerar jag med min nya grej. Att vara kongresskanin på mitt alldeles nya snapchatkonto. Kongresskaninen rapporterar där till mina vänner, sådant som är värt att rapportera. På bilden tillsammans med Elin, ombud för Östergötland.

Jag har just hjälpt till att utforma ett pressmeddelande.

kongresskanin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *