Bra söndag

Helgen fick en annan struktur än vad jag först tänkte. Planen var att delta på en fest i Stockholm i går, men när det snöar som det gör valde jag att stanna hemma för att inte riskera att bli sen till vigseln jag förrättade i dag.

Efter vigseln blev det vittnesfika med de som ställde upp när paret ville komma utan egna vittnen. Någon timmes prat om allt. Och inget. Det är väl sånt söndagar är till för?

I dag gick också startskottet för den inventering av S-föreningarna som vi har i arbetarekommunen. Verksamhetsutskottet ska träffa varje styrelse för att skaffa oss en redig bild av hur vi optimerar vår verksamhet.

Jag har i dag träffat Unga S och S-Kvinnor medan Ahmed tog sig an Kommunals S-fackklubb. Ahmed träffar i morgon Tjänstemännens S-förening och på tisdag Forsbacka S-förening. Bra start! Nästa söndag en hel hoper till!

Stockholm över dagen i morgon. Heldagssittning i en utredning vi är på upploppet med, den om tillsyn över polis och kriminalvård.