Torsdag i Sandviken

Först av allt vill jag återkomma till pollenproblematiken. Den golvar mig. Jag mår faktiskt väldigt dåligt. Orken är på två av tio och jag kan inte riktigt fokusera. Det blev särskilt tydligt i eftermiddag, där jag trots väldigt bra samtal, kände att mitt huvud inte var med alls. Nu, efter att kvällsmötet också är över, känner jag mig helt färdig.

Gick upp tidigt i morse för att vara i Sandviken och på Vallhovsskolan klockan 8.30 tillsammans med kollegan Åsa och Signe som är ordförande för skolfrågor i Sandviken.

Vi fyllde dagen med besök i olika skolverksamheter och som alltid imponeras jag av skickliga lärare, god pedagogik och charmiga elever. En jättebra dag!

Var hemma vid fyra. Sov en timme (pollenskadad) innan jag gick iväg till arbetarekommunens möte om det lokala framtidskontraktet. Det var ett möte av kreativ karaktär med post-it-lappar och duttar osv. Superkul.

Nu har jag svarat på mejl samtidigt som jag och Markus kollar på SVTs dejtingprogram. Markus älskar dejtingprogram. En kul sida av honom.