Utbildning

På gymnasiet gick jag det naturvetenskapliga programmet. Jag började studera på högskolan 1998 och tog min examen som Ma/NO-lärare för år 4-9 2002. Det inkluderar alltså förutom matematik också teknik, kemi, biologi och fysik.

Efter examen har jag också läst ytterligare kemi och biologi samt 60 hp vardera av samhällskunskap och geografididaktik.

Detta har lett till att jag har en lärarlegitimation för att undervisa i år 3-9 i samtliga ovanstående ämnen.

En kortare högskolekurs i ”alkohol- och drogprevention” har också slunkit med.

Förutom studier på högskola har jag också läst en ettårig ledarutbildning på Tollare Folkhögskola och en del pedagogiska vidareutbildningar inom Gävle kommun.

2 reaktion på “Utbildning

 1. Joanna Ågren

  Hej Elin. Jag sökte information om Erin och återvändarbidrag i går och snubblade över din blogg. Ditt inlägg om Erin var mycket informativ och väl sammanfattad. Den hjälpte mig mycket med frågor jag hade. Tusen tack! Jag har dock försökt söka efter information hur man ansöker om återvändarbidraget till ”(o)frivilliga” återvändare, men hittar inga blanketter eller hjälp på Migrationsverkets hemsida. Vet du möjligtvis hur vi går tillväga med bidragsansökan? Vår kille blir utvisad snart och jag vill inte missa chansen att söka.
  Sen vill jag säga att jag kommer fortsätta läsa dina både gamla och nya inlägg. Vilken insats du gör!
  Med vänliga hälsningar
  Joanna

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Hej Joanna. Tack. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med det praktiska, men det borde verkligen Migrationsverket kunna.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *