Chill fredagskväll

julis

Landade hemma precis innan På spåret. Kastade ihop en sconesdeg så de var klara en bit in i programmet som jag tittade på med en kompis.

Lite på Skavlan också. Tråkigt när han är så tråkig och dålig att Hellenius som är gäst får kliva in och ställa de relevanta frågorna.

Därefter har jag skurat ugnen och tagit fram lagom mängd julpynt. Vardagslyckan när båda ljusstakarna och julstjärnan har fungerande lampor! Jag tar inte fram mer pynt än att det känns okej när man ska plocka tillbaka det igen. Har genom åren behållit just bara det jag faktiskt tycker om. Och konstaterar att det är många råttor i julskrud …

Nu har jag landat i soffan framför ”Första dejten” med några Marianne-karameller. I morgon väntas roligt besök från syskonbarn och en vigsel. Och tvätt!

Läser en bra bok. Borde lägga mig med den strax. Men det är ju så roligt att vara vaken på natten. Det slår sällan fel.