På ett hotell

En sån där hotellnatt kommer.

Efter att ha suttit med datorn i sängen och kikat på några motioner så är det dags att bädda in mig så att jag inte fryser. Sker ofta på hotell annars tycker jag. Vet inte om det är hotellen eller mig det är fel på.

Det har varit en lång dag, men bra. Förutom debatten jag skrev om tidigare har våra kommunalråd/regionråd och fackligt aktiva hemifrån varit i Stockholm i dag (tjuvstartade med middag redan igår faktiskt) för att prata om våra gemensamma spörsmål.

En votering och sedan iväg med tåget mot Karlstad. Kanske sov jag sista halvtimmen. Var bitter för att nätet inte funkade. Kunde allts inte jobba det jag tänkt. Utskottet ska träffa bland annat Konsumentverket i morgon, det är därför vi är här.

Börjar också bli spänd för kvällen i morgon som ska bli ett stort äventyr. Återkommer om det, mest troligt!

Nu ska jag läsa en sån lättläst roman om relationer, ”Vi hade ju bara en paus”. Chill!