Packat ihop

låfpr

Flyttkarusellen med kontoren är igång. Pga annan sammansättning av riksdagen blir det flyttar. Om jag fattat rätt ska den korridor där jag sitter nu innehas av annat parti. Jag och många andra ska alltså flytta upp eller ner.

Krasst sett betyder det att jag fåt ett sämre rum. Fick välja ett av flera holkar i dag. Det var hugget som stucket kan man säga. Det blir mindre, sämre placerat och med sämre utsikt. men ryktet säger att vi kanske får platt-TV nu.

I åtta år har jag suttit i det här rummet. Lite avskilt. Lagom stort. En soffa jag tupplurat på när det behövts. Nu kanske jag inte ens får en sådan.

Men jag vill inte vara en konservativ surgubbe som säger att allt var bättre förr. Hoppas på många viktigheter och skoj i det nya kontoret kommande fyra år.

I dag packade jag ihop allt i fyra + kartonger. Oklart vad som ska hända med mina växter. Kan ju inte sätta dem i en låda. Så mycket att fundera på. Jag slängde ganska många saker också. Det måste man. Helst av allt ska man inte samla på dom från början.